Medlem i Sopo

MEDLEMSKAP OCH MEDLEMSAVGIFT FÖR 2020

Fyll i detta formulär och bli medlem

Så här blir du medlem

  1. Klicka på länken ”Fyll i detta formulär och bli medlem” och fyll i ansökan. Efter lyckad inloggning får du en bekräftelse på att du blivit medlem och ett medlemsnummer per e-post.
  2. Betala medlemsavgiften med hjälp av formuläret här nedan. Vid betalning behöver du ditt medlemsnummer – betalningen registreras i medlemsregistret utifrån numret.
  3. Medlemskapet träder genast i kraft när betalningen är slutförd. En bekräftelse på betalningen inklusive identifieringskod för betalningen skickas till din e-postadress.

Medlem i Sopo

Gå in i systemet och betala medlemsavgiften där.

Beloppet av medlemsavgiften fastslås årligen på föreningens årsmöte i februari.

Mötet ändrade villkoren för seniormedlemskap 8.2.2019.

Medlemskapet gäller tills vidare och en senior betalar medlemsavgiften på 100 euro bara en gång.

Ett meddelande om medlemsavgiften och betalningen skickas till din e-postadress efter årsmötet. Kom ihåg att hålla din e-postadress i medlemsregistret uppdaterad!

Du får en bekräftelse och en identifieringskod per e-post när betalningen har gått igenom. När du betalar behöver du ditt fyrsiffriga medlemsnummer. Det står tryckt i adressfältet på tidningen Opinto-ohjaaja.

Om numret i adressfältet har något annat än fyra siffror eller om du har tappat medlemsnumret, ber vi dig ALLTID kontakta medlemssekreteraren. Eventuella ändringar i dina kontaktuppgifter och övriga ändringar i medlemsinformationen kan du göra på formuläret Kontroll och korrigering av medlemsuppgifter.