JÄSENEKSI LIITTYMINEN JA VUODEN 2018 JÄSENMAKSU


Liity jäseneksi täyttämällä lomake

 

Näin liityt jäseneksi

  1. Klikkaa linkkiä ”Liity jäseneksi täyttämällä lomake” ja täytä jäsenhakemus. Onnistuneen kirjauksen jälkeen saat vahvistuksen liittymisestä ja jäsennumeron sähköpostiisi.
  2. Maksa jäsenmaksu alla olevan järjestelmän kautta. Maksaessasi tarvitset jäsennumeroasi, jonka perusteella maksu kirjautuu suoritetuksi jäsenrekisteriin.
  3. Jäsenyys astuu voimaan heti, kun maksu on suoritettu. Vahvistus maksusta maksutunnuksineen lähetetään sähköpostiisi. Jäsenmaksu on voimassa seuraavaan vuosikokoukseen asti. Vuosikokous on OPO-päivien yhteydessä helmikuussa.

 

Sopo ry:n jäsen

Käy maksamassa vuoden 2018 jäsenmaksusi järjestelmän kautta. Jäsenmaksukirjeet on lähetetty sähköpostitse huhtikuun alussa. Huolehdithan, että jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla!

Onnistuneesta maksusta saat sähköpostiisi vahvistuksen ja maksutunnuksen. Maksaessasi tarvitset nelinumeroisen jäsennumerosi. Jäsennumero on painettuna Opinto-ohjaaja –lehden  osoitekenttään. ÄLÄ KÄYTÄ MUUTA VIITETTÄ, koska jäsennumerosi perusteella maksu kirjautuu automaattisesti jäsenrekisteriin.

Mikäli osoiterekisterin numerosi lukumäärä on jotakin muuta kuin neljä tai jos jäsennumero on hukassa, ole AINA yhteydessä jäsensihteeriin. Mahdolliset yhteystietojen muutokset ilmoitetaan sähköpostitse jäsensihteerille, tuija.mantsala(at)sopo.fi.


Jäsenmaksun maksaminen

Huomio: Maksaessasi tarvitset NELINUMEROISEN jäsennumerosi. Jäsennumero,  on painettuna Opinto-ohjaaja –lehden  NRO 3/18 osoitekenttään. ÄLÄ KÄYTÄ MUUTA VIITETTÄ, koska jäsennumerosi perusteella maksu kirjautuu automaattisesti jäsenrekisteriin!

Varsinainen jäsen (45€)

Siirry maksamaan

Opiskelijajäsen (22€)

Siirry maksamaan

Seniorijäsen (22€)

Siirry maksamaan