JÄSENEKSI LIITTYMINEN JA VUODEN 2018 JÄSENMAKSU


Liity jäseneksi täyttämällä lomake

Näin liityt jäseneksi

  1. Klikkaa linkkiä ”Liity jäseneksi täyttämällä lomake” ja täytä jäsenhakemus. Onnistuneen kirjauksen jälkeen saat vahvistuksen liittymisestä ja jäsennumeron sähköpostiisi.
  2. Maksa jäsenmaksu alla olevan järjestelmän kautta. Maksaessasi tarvitsen jäsennumeroasi, jonka perusteella maksu kirjautuu suoritetuksi jäsenrekisteriin.
  3. Jäsenyys astuu voimaan heti, kun maksu on suoritettu. Vahvistus maksusta maksutunnuksineen, joka on samalla vahvistus liittymisestä, lähetetään sähköpostiisi.

 

Sopo ry:n jäsen

Käy maksamassa vuoden 2018 jäsenmaksusi järjestelmän kautta. Onnistuneesta maksusta saat sähköpostiisi vahvistuksen ja maksutunnuksen. Maksaessasi tarvitset nelinumeroisen jäsennumerosi. Jäsennumero on painettuna Opinto-ohjaaja –lehden 2/2018, joka ilmestyi maaliskuussa, osoitekenttään. ÄLÄ KÄYTÄ MUUTA VIITETTÄ, koska jäsennumerosi perusteella maksu kirjautuu automaattisesti jäsenrekisteriin.

Mikäli osoiterekisterin numerosi lukumäärä on jotakin muuta kuin neljä tai jos jäsennumero on hukassa, ole AINA yhteydessä jäsensihteeriin. Mahdolliset yhteystietojen muutokset voit myös ilmoittaa sähköpostitse jäsensihteerille, tuija.mantsala(at)sopo.fi.

 


Jäsenmaksun maksaminen

Varsinainen jäsen (45€)

Siirry maksamaan

Opiskelijajäsen (22€)

Siirry maksamaan

Seniorijäsen (22€)

Siirry maksamaan