Apurahat

Haluatko osallistua kansainväliseen ohjausalan konferenssiin? Hae matka-apurahaa Göteborgin IAEVG – konferenssiin 2.-4.2018

Suomen opinto-ohjaajat ry tukee matka-apurahoin IAEVG – konferenssiin lähteviä jäseniä. Konferenssin teema on.A need for Change. Jokainen yhdistyksen jäsen on NFSY :n kautta myös kansainvälisen ohjausalan järjestön IAEVG :n jäsen. Tällä hetkellä osallistumismaksu on 420 euroa IAEVG :n jäsenille. Osallistumismaksu nousee 1.5.2018. Jos haluat pitää esityksen, abstrakti tulee lähettää viimeistään 31.3.

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet löydät osoitteesta http://www.iaevgconference2018

Tee vapaamuotoinen hakemus, missä perustelet kiinnostuksesi ko. konferenssiin. Mainitse oman nimesi ja yhteystietojesi lisäksi koulun/oppilaitoksen nimi sekä koulutusaste ja lähetä tiedot kansainvälisen toimikunnan sihteeri Heli Piikkilälle sähköpostilla osoitteeseen heli.piikkila@tampere.fi viimeistään 4.4.2018.

Saajille lähetetään tieto apurahan saannista hallituksen kevään kokouksen jälkeen ja matka-apuraha maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille tapahtuman jälkeen.

Apurahoja voi hakea myös: