Kansainvälinen toiminta

NFSY

SOPO ry vaikuttaa kansainvälisiin ohjausta koskeviin päätöksiin ja linjauksiin maailmanlaajuisen ohjausalan järjestön International Association for Educational and Vocational Guidancen (IAEVG) kautta.

IAEVG

Yhdistys tekee yhteistyötä pohjoismaisen ohjausalan yhdistyksen Nordiska Förening för Studie – och yrkesvägledning (NFSY) kanssa osallistumalla järjestön hallitustyöskentelyyn.

Kansainvälisten asioiden valmistelusta vastaa SOPO ry:n kansainvälinen toimikunta.

Hans Kankkonen
Merenkulun koulu, Vaasa
hans.kankkonen(at)edu.vaasa.fi

Peter Edelsköld
Yrkeshögskolan Novia, Turku
peter.edelskold(at)novia.fi

Mia Gerdt
Tampereen kansainvälinen koulu, Tampere
mia.gerdt@(at)gmail.com

Antonia Lindqvist
Gymnasiet Grankulla
antonia.lindqvist(at)edu.grankulla.fi

Heli Piikkilä
Tampereen kansainvälinen koulu, Tampere
heli.piikkila(at)gmail.com

Tony Valtonen
Mattlidens gymnasium, Espoo
tony.valtonen[at)esbo.fi

Haluatko osallistua kansainväliseen ohjausalan konferenssiin? Hae matka-apurahaa Riikan IAEVG-konferenssiin 20.10.-22.10

HUOM! Muuttunut aikataulu!

Suomen opinto-ohjaajat ry tukee matka-apurahoin IAEVG- konferenssiin lähteviä jäseniä. Konferenssin teema Maximizing Potential of Career Guidance. Jokainen yhdistyksen jäsen on NFSY:n kautta myös kansainvälisen ohjausalan järjestön jäsen. Tällä hetkellä osallistumismaksu on 240 euroa torstaihin 30.4. saakka.

Jos haluat pitää esityksen, abstrakti tulee lähettää viimeistään 15.4. mennessä.

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet löydät osoitteesta:

Tee vapaamuotoinen hakemus, missä perustelet kiinnostuksesi ko. konferenssiin. Mainitse oman nimesi ja yhteystietojesi lisäksi koulun/oppilaitoksen nimi ja koulutusaste ja lähetä tiedot kansainvälisen toimikunnan sihteeri Heli Piikkilälle sähköpostilla osoitteeseen heli.piikkila@tampere.fi viimeistään keskiviikkona 22.4.

Saajille lähetetään tieto apurahan saannista ja suuruudesta hallituksen kevään kokouksen jälkeen ja se maksetaan jälkikäteen hakijan ilmoittamalle tilille.