Kansainvälinen toiminta

NFSY

SOPO ry vaikuttaa kansainvälisiin ohjausta koskeviin päätöksiin ja linjauksiin maailmanlaajuisen ohjausalan järjestön International Association for Educational and Vocational Guidancen (IAEVG) kautta.

IAEVG

Yhdistys tekee yhteistyötä pohjoismaisen ohjausalan yhdistyksen Nordiska Förening för Studie – och yrkesvägledning (NFSY) kanssa osallistumalla järjestön hallitustyöskentelyyn.

Kansainvälisten asioiden valmistelusta vastaa SOPO ry:n kansainvälinen toimikunta.

Hans Kankkonen
Vamia, Vaasa
hanskankkonen(at)gmail.com

Mia Gerdt
Tredu, Tampere
mia.gerdt(at)gmail.com

Eeva Joutsenlahti
Järvenpään yhteiskoulu
eeva.joutsenlahti(at)gmail.com

Paula Lindqvist
Metropolia , Helsinki
paula.lindqvist(at)metropolia.fi
Arja Nikkanen
International School of Tampere
arja.nikkanen(at)tampere.fi

Tony Valtonen
Mattlidens gymnasium, Espoo
tony.valtonen(at)esbo.fi

SOPO:n jäsen! Hae 200€ matka-apuraha Riikan IAEVG-konferenssiin 19.-21.10.2021

Huom! Viimevuotisia matka-apurahahakemuksia ei enää huomioida tässä haussa!

Suomen opinto-ohjaajat ry tukee matka-apurahoin IAEVG-konferenssiin lähteviä jäseniä. Olemme varanneet 10 x 200€ stipendiä.

Konferenssin teema on Maximizing Potential of Career Guidance. Jokainen yhdistyksen jäsen on NFSY:n kautta myös kansainvälisen ohjausalan järjestön jäsen.

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet löydät osoitteesta: https://iaevgconference2020.lv/

Tee vapaamuotoinen hakemus, missä perustelet kiinnostuksesi ko. konferenssiin. Mainitse oman nimesi ja yhteystietojesi lisäksi koulun/oppilaitoksen nimi ja koulutusaste ja lähetä tiedot kansainvälisen toimikunnan puheenjohtajalle Hans Kankkoselle sähköpostilla osoitteeseen hans.kankkonen@gmail.com viimeistään 30.4.2021.

Saajille lähetetään tieto apurahan saannista toukokuun aikana ja se maksetaan jälkikäteen, osallistumistodistusta vastaan, hakijan ilmoittamalle tilille.